Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 19

Лора Лей

Хоук спря. Мисълта за устните й по тялото му беше едновременно рай и ад. Представата да го гали, да го ближе, накара пенисът му да запулсира като отворена рана.

Милостиви боже, дай ми сила, помисли си той.

— Да — почти изсъска думата, защото устните й вече бяха на рамото му, а зъбите й драскаха кожата. С мъка преглътна стона си. Може би беше грешка да й позволява, защото удоволствието го пронизваше, заливаше сетивата му и го оставяше слаб.

Джес го ухапа. Заоблената извивка на рамото му запулсира. После тя го облиза. Тазът му се изви и потърка пениса му в бедрото й, докато Хоук се бореше да диша.

Каква лудост го беше накарала да се съгласи с това?

Младата жена дишаше тежко в рамото му.

— За да започне разгонването е необходим хормона, нали?

— Да. — Проклетият му език беше изпълнен с него, жлезите бяха толкова подути, че усещането беше почти болезнено, и изпълваше собствената му уста с еротичната топлина, която го подлудяваше от страст по нея.

— Хормонът е в целувката и в спермата ти, нали? — Ноктите й одраскаха гърба му.

Хоук се напрегна от възбуждащата ласка. Господи, не знаеше колко още ще може да понесе.

— Аз мога да те целуна. — Тя докосна с устни рамото му, преди да се насочи по-надолу.

— Боже, да… — Той улови тила й, задържайки я по-близо, когато устните й достигнаха гърдите му. Щом горещият й малък език подразни настръхналото зърно, сетивата му пламнаха.

— Можем да си поиграем известно време. — Гласът й прозвуча отчаяно, почти толкова, колкото отчаян беше той. — Помогни ми, Хоук — задъхваше се тя, — моля те.

Джес се изви към него, бедрата й стискаха едно от неговите и се потриваха в него. Горещината на женствеността й, дори през дънките, беше унищожителна. Хоук можеше да усети топлината, както и влагата й. Беше толкова готова за него, че уханието й изпълваше въздуха и го опияняваше.

— Ще ме убиеш така — простена мъжът, но не можеше да се спре.

Повдигна блузката над гърдите й и разкри нежните извивки и бонбонено розовите връхчета на зърната й. Искаше да ги оближе, да ги смуче. Искаше да ги притегли в устата си и да изпълни сетивата си с вкуса й.

Вместо това използва пръстите си. Улови твърдите малки пъпки между палците и показалците си и ги завъртя, погали ги, притисна ги.

Наблюдаваше изумен как Джес се изчерви от гърдите до челото. Златисточервената й коса, разпиляна около деликатното й лице, и дългите й мигли скриха очите й, а устните й се разтвориха от усилието да диша.

Джес се беше загубила в удоволствието, което Хоук й даряваше. Точно там я искаше, точно по този начин. Искаше сетивата й да са изпълнени с присъствието му.

И Хоук осъзна, че му харесва да гледа реакциите й. Ако се беше поддал на разгонването и я бе целунал, щеше да се лиши от тази гледка.

Хормонът на чифтосването се движеше в организма му, изливайки се от жлезите под езика му, докато Породата се бореше да сдържи страстта си. Джесика искаше да го докосва. Искаше да го люби. И не искаше само да бъде докосвана. Желаеше да го почувства, да го усети. Искаше да се увери, че онова, което ще получи от него, е достатъчно за общото им бъдеще.