Читать «Целувка за Коледа» онлайн - страница 18

Лора Лей

Усмивката му беше порочна. Истинска, игрива усмивка въпреки жаждата в очите му.

— Ето ме — подкани я Хоук. — Вземи ме както искаш, Джес.

Да го вземе както иска? Мили боже, имай милост, как щеше да оцелее след това?

Джесика изрита маратонките си и видя как очите му се разшириха, когато улови края на блузата си. Прикри усмивката си и я издърпа нагоре през главата си, за да разкрие тънката блузка, която носеше отдолу.

Не носеше сутиен. Мразеше ги. Блузката без ръкави беше еластична и прилепнала, ясно показваща втвърдените зърна. Джес пропълзя по матрака до Хоук.

По дяволите, той беше идеал за мъжко съвършенство. Учените, които го бяха създали, са знаели точно какво правят, помисли Джесика, докато стоеше на колене и се взираше в него.

Наслаждаваше се на гледката, защото гледането можеше да бъде също толкова еротично, колкото и докосването. Мускулите му се свиваха, сякаш наистина го докосваше. Хоук направи гримаса и стисна зъби. Беше толкова възбуден. Готов за нея.

А това беше възбуждащо. Всяко негово движение, всяка негова дума определено бяха възбуждащи.

— Цял ден ли смяташ да ме гледаш? — попита рязко той. Не гневно. В тона му имаше нетърпение и очакване, но не и гняв.

— Може би — провлече тя, но вдигна ръка почти неволно и прокара пръсти от средата на гърдите му до твърдия му корем.

Още малко и щеше да достигне ръба на дънките му. А миг по-късно и твърдия връх на пениса му. Щеше да разтвори ципа…

Джес тръсна глава, за да прогони тази мисъл. Това би било жестоко, а не искаше да бъде такава.

— Легни до мен, бейби. — Хоук се обърна на една страна и я придърпа към леглото. — Позволи и на мен да те докосна.

Без целувки.

А умираше за целувката му, помисли си тя, когато той потърка твърдата си брадата челюст по кожата й. Когато Джес се отпусна назад, Хоук се надвеси над нея.

Ръцете й си имаха собствена воля — докосваха гърба му, раменете, плъзгаха се по стегнатата твърда плът и се наслаждаваха на силата си над него.

Джес жадуваше целувката, от която сама се беше отказала, и сякаш разгонването беше започнало без нея.

Но това не беше възможно.

Очите й се затвориха, когато Хоук прокара брадата си надолу по шията й, горещият му дъх беше като ласка по голата й кожа. Джесика се изви под него, тялото й искаше повече.

Това май не беше много добра идея, помисли си тя. Може би трябваше да го обсъдят. Започваше да се губи в допира му, ръцете й, движещи се по гърба му, достигнаха ръба на дънките и се изкушиха да се мушнат под тях.

— Не мога да те целуна. Не мога да те оближа — прошепна той до рамото й, устните му едва допираха чувствителната кожа там. — Ако те докосна с езика си, хормонът ще достигне кожата ти. Ако засмуча зърната ти, желанието ще се разгори вътре в теб. Ако оближа нежния ти корем, плътта ти ще пламне, а възбудата ти ще се засили.

Съблазнителният му шепот, комбиниран с триенето на брадата му по разкритата кожа над гърдите й, беше почти непоносим.

— А аз мога ли да те целувам? — Джес одраска с нокти плътта над колана му и стисна с едната си ръка хълбока му, насилвайки се да не продължи по-надолу.