Читать «Сделката на Барак» онлайн - страница 5

Лора Лей

— Може да не се чифтосам с теб, но ще те притежавам — каза й той ядосано, навеждайки се към нея, а погледът му бе пленил нейния, докато притискаше гърди към нейните.

Мери поклати немощно глава.

— Никога! — Опита се да звучи обидена, но гласът й бе прекалено слаб, много далеч от тона, който би искала да използва.

Тя бе по-силна от това, уверяваше се сама, докато очите й се разширяваха, а устните й се разтвориха, за да си поеме дъх, когато видя, че той навежда глава към нея. Наум тя си повтаряше, че една целувка няма да направи нещата по-зле, отколкото бяха. Бе мечтала за целувката му. От месеци се нуждаеше от тази целувка. По дяволите, бе спряла да се самозалъгва преди седмици; искаше да го чука, докато той не започне да вие от удоволствие.

— Това е лудост — прошепна тя, отпускайки ръце на гърдите му.

В мига, в който дланите й усетиха горещата сила под материята на ризата му, тя бе изгубена. Той бе толкова твърд, опасен и вълнуващ. Нима не се бе задушавала от ограниченията, които бе поставил баща й? Няма ли една Порода Койот, която е известна с това, че не се обвързва истински, да бъде идеалната половинка за жена, копнееща за независимост? Чувствен и порочен, див и силно сексуален, той можеше да разпали желанието й, и все пак щеше да му липсва чувството за притежание, което притежаваха мъжете с чиста кръв.

Тя плъзна ръце по гърдите му, изпробвайки силата на раменете му, и простена, когато устните му завладяха нейните. Тялото й се изпъна от заредената с електричество страст, която неочаквано избухна между тях. Тя се притисна към него, а устните й се разтвориха, за да поемат езика му. Вкусът му бе горещ и сладък като кафе и шоколад и заля сетивата й. Устните му се спуснаха към нейните, езикът му, леко грапав, горещ и лаком, се втурна в устата й, преплитайки се с нейния. Той изръмжа срещу нея, притискайки я към стената, докато се привеждаше леко, за да може ерекцията в панталоните му да се намести между бедрата й, потривайки се в клитора й с чувствено обещание.

Тя очакваше Барак да бъде груб. Очакваше да иска бързо и порочно единение. Бавният му маниер я обърка. Устните му галеха нежно нейните, езикът му отпиваше от нея, сякаш жадуваше за гласа й, сякаш се нуждаеше от повече.

Ръцете му издърпаха светлата блуза от дънките й, докато пръстите й се забиваха в раменете му.

Ръце, твърди и горещи се плъзнаха по кръста й, под блузата, пръстите му погалиха кожата й, пробуждайки нужда за повече. Ръцете му бяха топли и с чувство за притежание, пръстите му обхождаха тялото й, докато стенеше срещу него от удоволствие.

Когато езикът му се преплете отново с нейния, тя го почувства по-горещ, по-подут и туптящ в устата й като силния пулс на сърцето й. Интригуващ вкус на подправки обгърна сетивата й. Една далечна част в ума й започна да крещи предупредително, но тя бе безсилна да се спре и жадно отпиваше от невероятния вкус. Мери засмука гладно езика му и простена от вкуса на ванилия и индийско орехче, които изпълниха сетивата й.