Читать «Внимавай в картинката» онлайн - страница 18

Кристина Дод

Беше почти гола. А той… кой знае? Опасна територия за жена, чиято единствена аматьорска авантюра бе увехнала под бремето на болест в семейството.

Тя извърна глава от пръстите му и прекъсна контакта на очите им.

— Недей.

Той се надигна на лакът.

— Погледни ме.

Тя го погледна. Трябваше. Налагаше се да наблюдава движенията му, да ги предвижда. Ако това означаваше да се подчинява на думите му, нямаше спасение. Ако погледът й се преплетеше с неговия отново и онези горещи кафяви очи сваляха преструвките й и я оставеха гола пред жадния му поглед, не можеше да чака спасение от никъде. Той умееше да я кара да се чувства безпомощна — и да изпитва наслада от това.

— Ние сме щастливци. — Той плъзна ръка около кръста й и разпери пръсти надолу към малкото й задниче. — Повечето двойки имат една-единствена първа целувка. А ние ще имаме две.

Мислите й може и да бяха замъглени, но инстинктите й бяха будни и нащрек. Трябваше да избяга. На момента.

Вместо това тя го остави да я придърпа към себе си, в топлотата и аромата на тялото му.

Но всичко беше под контрол. Все пак той носеше боксерки.

Привидни аргументи, Медоу.

Главата му се спусна към нейната. Усети дъха му по кожата около ухото си.

— Понякога, когато двама души се срещнат, те знаят, че един допир ще е достатъчен да разпали пожар, но така и не получават шанса сами да подадат искрата. Ние имаме този шанс… и ще е престъпление срещу природата да не открием…

Тя се обърна към него, за да му каже да я остави на мира.

Но някак си устните й се срещнаха с неговите — и искрата мигновено премина във възхитителен пожар. Затвори очи. Светкавица от миналата нощ премина между тях и изпрати отблясъци под затворените й клепачи. Ръцете й се вдигнаха — едната го сграбчи зад врата, а другата за рамото, и електричеството от върховете на пръстите й премина в кожата му, после обратно, като магия на анимационен магьосник.

С устните си той разпалваше нечестиви страсти, огромно изкушение. Ръцете му не блуждаеха; те я държаха близо до него и горещината между тях сякаш стапяше нищожните им дрехи и оставяше след себе си само голи тела и пламъкът на желанието.

Дишането й се учести. Тя беше сляпа и глуха за всичко, освен за него: дъхът му в устата й, ароматът му, нахлул в ноздрите й, огънят, който разпалваше като докосваше бедрата си в нейните.

Харесваше езика му. Харесваше й начина, по който го използваше върху зъбите и устните й, играейки, докосвайки. Харесваше й, че предаваше контрола, когато тя искаше да изследва устата му. Наслаждаваше се на вибрациите от стоновете му, когато се претърколи по гръб и я придърпа със себе си.

Беше твърд под нея, едър, могъщ звяр, който излъчваше топлина и я местеше с лекота. Когато тя го притисна към леглото, целувайки го все по-силно, той разхлаби хватката си върху нея. Ръцете му започнаха да блуждаят и захвърлиха настрани халата й, за да не пречи на телесния им контакт. Прокарваше нежно длани по дупето й, обхващаше го, притискаше го към мъжеството си и я тласкаше в пулсиращ ритъм.

Сред мъглата на възбудата се прокрадна гласът на разума и я предупреди, че нещата се развиват прекалено бързо. Не можеше да влиза в интимни отношения с мъж, който я бе излъгал. Не и когато тя също го лъжеше. Но на сетивно, физическо, земно ниво те бяха в съвършена хармония.