Читать «Любов, Президент і парадигма космосу» онлайн - страница 41

Юрій Бедзик

Хто вони, ті «сірі», ми не знаємо. Може, з інших галактик. Може, із найдальшого Всесвіту. З’явилися у ареалі Сиріуса, ввірвалися в наш планетарний дім і стали нищити нашу гармонію. А далі перекинулися на ваш дім, на вашу планету Земля. Вдерлися в її атмосферу, в її морські глибини, в душі землян. Ніхто не зупиняв їх, «сірих» потвор з чужих Галактик, а оскільки всяка безкарність викликає жадання більшого зла, «сірі» поклали собі за мету: зробити з людей таких само «сірих» потвор, як вони самі, поруйнувати їх сім’ї, роди, держави і зрештою довести людство до самознищення.

Ми, названі «світлими» (земляни ще називають нас HЛO, себто невпізнаними літаючими об’єктами), були кинуті космічним Розумом на протидію «сірим», космічний Розум був стривожений не тільки зухвальством їхніх дій, впертим бажання поруйнувати добру злагодженість Всесвіту. «Сірі» прийшли у Всесвіт, як руйнівничий вулкан, свавілля «сірих» могло призвести до повного знищення усяких планетарних, міжзоряних, галактичних і міжгалактичних зв’язків і себто до безконечного хаосу в усьому сущому.

Чому космічний Розум поклав своє мудре око саме на нас? Власне, на посланців з системи Сиріуса? В тому була велика логіка. Сиріусці самі колись за сивої-предавньої давнини перемандрували з Землі на одну з планет сузір’я Сиріус, на планету С-17, як вона позначена в космічному каталозі. Космічному Розумові забажалося посіяти на ній тільки сім’я вашого гуманоїдного типу. Мабуть, Космос втомився шукати більш вивершені зразки біологічної істоти, гуманоїдний принцип здався йому найдосконалішим. А чому, запитаєте ви, якась дивовижна сила занесла нас, сиріусців на С-17? Чому ми покинули добре влаштовану природою Землю? Мабуть, у наших предків для того були вагомі причини: чи вони втікали від метеоритного дощу, який насувався, чи не захотіли гинути в добу льодяникового похолодання, повторивши сумну долю динозаврів, чи, може, живучи в зоні вічно неспокійної Атлантиди, досягли нечуваного розвитку науки і техніки, побудували собі міжзоряні кораблі і, охоплені всемогутнім ентузіазмом Космосу, попрощалися з колискою-землею і помандрували в пошуках ще кращих світів.

Якщо трапиться нагода, і ви, брати наші, відвідаєте нашу планету С-17, запевняємо вас: наше життя стане вам до смаку. Міста у нас маленькі, затишні, виробництва безшумні і, як кажуть земляни, екологічно чисті, ні димів, ні викидів. А головне, чим ми особливо пишаємося — це відносини між сиріусцями. Вони дружні, ділові, ґрунтуються на щирості і взаємній симпатії.

Спостерігаючи з допомогою потужної радіотехніки з допомогою НЛО за вашим життям, ми зробили для себе певні висновки. У нас порівняно з вами, нема нічого «свого», чи, кажучи вашою мовою: «приватного». Набагато ж краще й справедливіше жити гуртом, даючи простір для всіх талантів і всіх мрій. Хіба що в родинних справах сиріусці, допускають «свій» егоїзм. Вони бережуть сім’ю, захищають її всім суспільством, ніколи не влаштовують розлучень (чим так пишаєтесь ви, земляни!) Ініціатива в цьому у нас іде від жіноцтва. Жінки взагалі посідають на С-17 достойні місця. Наше суспільство в цьому плані дуже схоже на суспільство древніх греків, де панували жінки і яке ваші вчені досі називають словом «матріархат».