Читать «Любов, Президент і парадигма космосу» онлайн - страница 142

Юрій Бедзик

Четверте. Президент України не хоче приховувати від світової громадськості того, що цивілізація Сиріусу згодилася на такі колосальні витрати (колосальні навіть для їхнього розвинутого суспільства!) лише за умови абсолютної ліквідації на планеті Земля всіх (абсолютно всіх) запасів ядерної зброї. Взагалі суспільство Сиріусу вважає надто поквапливе відкриття подружжям Кюрі а затим геніальним (навіть по сиріуських масштабах!) вченим Ейнштейном атомної енергії зловісно хибним кроком в поступі земної цивілізації і сподівається, що земляни найближчим часом відмовляться від неї, оскільки ця енергія неминуче пов’язана з феноменом ланцюгової реакції, дає змогу неконтрольованим темним силам використовувати її для смертовбивства. Прилучаючись до позиції Сиріусу, Президент України не може не звернути уваги української громадськості на благородний приклад німців. Ці по суті своїй прагматики і раціоналісти пішли вже так далеко, що торік повністю відмовилися від енергії атома і закрили всі (всі!) свої атомні станції.

П’яте. Президент України радий повідомити, що ці роботи стали можливими тому, що в українському суспільстві останнім часом стали помітні ознаки взаєморозуміння і політичної стабільності. Швидко зростає середній клас України — основа економічного просперування держави, вирішується найважча проблема — проблема бідності, оскільки держава зуміла ліквідувати безробіття і гарантувати всім без винятку громадянам (в першу чергу молодим!) заробітки та пенсії на рівні передових країн світу. Нові, практично невичерпні джерела космічної енергії, джерела, які вдалося забезпечити з допомогою космічного Розуму, допоможуть Україні остаточно подолати всі ще невирішені проблеми в економіці і соціальному житті.

Шосте. Президент України сподівається, що громадяни України, гідно оцінюючи дар Космосу, пам’ятатимуть про свою роль в зміцнені космічних контактів України, а ця роль найперше зводитиметься до того, що жити щасливо може лише той народ, який уміє працювати і несе в своєму серці вогонь добра (див. сучасну історію Китайської Народної Республіки!).

Сьоме. Президент України сподівається, що народ України (бодай з часом) прилучиться до космічної філософії, і викреслить зі свого ужитку застарілі психологічні прояви жадібності, ксенофобії, прагнення до непомірного збагачення за рахунок ближнього. Українцям, зрештою, має стати близькою філософія наших космічних братів, бо це філософія справжнього гуманізму, вона пропагує мир в сім’ях, навчання молоді, безпеку від посягань злочинців на життя людини. Названа філософія зробить наше життя спокійним і красивим. Хай же спокій і краса стануть домінантами нашого українського буття!

Ці космічні принципи моралі й життя хутко рознеслися поміж севастопольським людом. Приємно було усвідомлювати свою близькість до далеких (а, може, й не дуже далеких) своїх космічних братів. Ми ж бо справді всі діти однієї матері природи, одного Космічного Розуму. Та й те ж узяти до уваги: не просто так собі балакають з нами космічні! Ділом доводять доброту свою, щирість далекосяжних намірів. Далеко й ходити не треба, щоб у цьому пересвідчитися.