Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 125

Генрі Форд

Твердження 2 протоколу про те, що «При її (преси) допомозі ми зібрали гори золота, хоча це коштувало нам потоків крові і зліз», вимагає деякого роз'яснення. Це твердження допускає різне тлумачення. «Хоча це нам коштувало потоків крові і зліз» - може бути прийняте за визнання, відкрито зроблене в Протоколах. Це визнання у свою чергу дає оригінальне висвітлення тій думці, що зтверджує, що єврейська світова фінансова грошова сила ніби-то вже тому не могла бажати світової війни, що вона знала, які неймовірні страждання доведеться перенести при цьому східним євреям. Протоколи відкрито допускають можливість того, що і самі євреї часом можуть постраждати в процесі створення єврейського світового панування, але Протоколи втішають себе тим, що вони гинуть, як воїни, на благо Ізраїлю. Смерть одного єврея, говорять нам, цінніше перед Господом, ніж смерть тисячі «скотинячого насіння», - одне з люб'язних найменувань, що даються неєвреям.

Розуміння про нагромадження золота цілком ясне. Тут мова йде не тільки про захоплення інформації за допомогою інформаційних установ і про зв'язані з цим вигоди, але і про ту користь, що витягають єврейські міжнародні фінансисти для своїх планів з обнародування або замовчування тих чи інших новин. Ротшильди купували газетних видавців так само, як вони купували і великих політичних діячів. Для проведення всякого нового заходу, що вони пускали в хід, вони насамперед заручалися або мовчанням, або голосною похвалою газет. У питаннях війни і миру, і при усуненні урядів, вороже налаштованих до єврейських фінансових і політичних планів, для викриття й усунення непотрібними підставних осіб з неєвреїв, що стали непотрібними, яких бажали позбутися їхні єврейські добродії, або нарешті, при поступовому створенні репутації знаменитості для тих «людей майбутнього», що намічалися для якої-небудь задуманої справи, - у всіх цих і їм подібних випадках, преса старанно брала участь у пособництві успіхові міжнародної змови.

Всі подробиці цієї глави можуть бути ілюстровані прикладами того, що мало місце в Сполучених Штатах за останні 15 років.

У 12 протоколі викладений докладний план захоплення панування над пресою від теперішнього часу до появи єврейського світового уряду. Ми просимо читача ретельно і вдумливо простежити цей широко і глибоко задуманий план. Варто також звернути увагу на горду радість Протоколів із приводу того, що здавна про єврейське питання не допускалося до опублікування нічого такого, що було б неприємно єврейській силі.