Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 112

Генрі Форд

Якби ті євреї, що панують над світом, побажали звільнити російський народ і погасити роз'їдаюче полум'я більшовизму, поклавши кінець участі євреїв у всіх революційних рухах, то вони могли б це зробити в тижневий термін. Те, що в даний час відбувається, робиться з відома і згоди єврейських світових сил. Очевидно, бажання викликати зворотний рух у них відсутній. Точка зору ця значною мірою пустила корені серед американського єврейства й укладає у своїй програмі план «довести нашу могутність на одній з існуючих держав». Цією програмою і керуються неухильно. Але не треба забувати, що програма ця має і зворотну сторону: правда, вона доводить могутність, але в той же час, вона й змальовує народ, який ним користується. І може бути, зрештою настане час, коли цей народ буде гірко шкодувати про те, що він домагався цієї могутності і користувався нею.

Той, хто хоче перевірити гостроту і тонкість суджень про людські властивості, як вони викладені в Протоколах, нехай перевірить вплив більшовизму на власній особистості. Безсумнівно, що у всіх прошарках американських неєвреїв існує свого роду шанобливий подив перед переворотом, що зробили Ленін і Троцький з настільки широким розмахом. Їхня відвага і здатність триматися всупереч безлічі протидіючих сил мимоволі визнаються всіма.

Незайвим буде в зв'язку з цим привести те, що говориться в 10 протоколі: «Маси виявляють особливу любов і повагу до політичного генія, раз він домігся могутності, і про всі його вчинки заради досягнення влади вони говорять: “підло, але спритно! Обман, але зате як розіграний! Безсовісно, але чудово!”» Ми розраховуємо на можливість залучити всі народи до роботи з закладки фундаменту для задуманої нами справи. Насамперед ми повинні забезпечити собі сприяння відважних і безстрашних агентів, що повинні забрати з нашого шляху всі перешкоди. Зробивши державний переворот, ми скажемо народу: «Все це дуже погано, всі постраждали. Ми усунемо причини ваших страждань, якими є націоналізм, існування границь і розходження грошових систем. Звичайно, ви вправі вимовити над нами вирок, але було б несправедливо, якби ви його вимовили перш, ніж дасте нам можливість показати, чого ми хочемо і що ми в змозі зробити».

Мудро придумано, і так дотепер і робили. Але, безсумнівно, реакція повинна, нарешті, наступити. Справжні винуватці і всі таємні пружини руху, що ховаються за спиною більшовизму, повинні вийти на світло Боже. Тоді людство розтрощить цю світову програму в той момент, коли очевидно, вона стане вже на порозі перемоги.