Читать «Альтернативна Еволюція» онлайн - страница 103

Олесь Бердник

Запитання:

Але згадайте прозріння Вівекананди про Бога Шиву, якого традиційно вважали Богом руйнації, смерті. На Землі нічого не знають про той Безмір Любові, який являє собою Шива. Чи не такий і Яхве-Єгова? Проблема лише в тому, що ми не є середньовічними іудейськими містиками, щоб прозріти і побачити, який він є, що він не такий, яким він нам ввижається?

О. Б.:

Ні. Що стосується Єгови, то навіть зі Святого Письма видно, що він не є тим, ким його вважає церква. Він — не Батько Христа. Він якраз антипод. Особливо в «Євангелії від Іоанна» чітко говориться про Єгову як про Сатану, як про людиновбивцю, який не встояв в Істині. Те, що він робить, є обман, бо він Батько Обману з самого початку. Згадайте, який він дає наказ Мойсееві, коли євреї створили золотого тільця, доки Мойсей був на горі. Він не пожалів нещасних людей, не роз'яснив їм, що вони поклоняються ідолу, а змусив їх брати мечі і рубати одне одного…

І ви вважаєте, що потрібні талмудисти чи середньовічні кабалісти, щоб розгадати суть цих «символів»? Символ гарного Бога буде гарний, символ жорстокого Бога буде жорстокий.

Христос же казав: «Полюбіте ворогів ваших». Це означає — полюбити у ворогу своєму прихованого Титана, Божественне Дитя. Бо коли ми любимо гарне зерно навіть у ворога, то ми допомагаємо йому вирости, воскреснути і тим самим зцілюємо світ. Навіть Сатану можна полюбити! Полюбити в ньому Первонародженого Архангела, первістка Божественного Творіння. Битвою, замиканням Сатани у «безодню вогняну» нічого не зміниш! Все одно буде Світ Щастя — і Світ Муки. І знову два полюси будуть протистояти один одному.

Що значить любити ворога? Це не відповідати йому ударом на удар. Воюючи з драконом, ти не повинен насичуватися ненавистю, бо так ти його не переможеш. Ти, перемігши дракона, сам станеш драконом, як герой старовинної в'єтнамської казки.

Запитання:

Що ви можете сказати щодо 12 Знаків Зодіаку?

О. Б.:

Скажу. У в'язниці 12 камер. І тюремники періодично переміщають в'язнів із камери в камеру. Для чого? Щоб оновлювати обстановку, щоб були нові люди, нова інформація, щоб ми не закисали і не повставали. Ви розумієте, в чому тут хитрість? Щоб вважали, що відбувається оновлення! Ось пройшло дві з половиною тисячі років: новий знак, новий тригон, вода, огонь, земля…

Зодіакальне Кільце має дуже цікаве і зловісне походження. Колапс, що утворився в результаті падіння древнього Світу, — це древній Пуруша, Першолюдина. У Скандинавії його називали Іміром. Розчленивши його, Боги, сотворили людину, світ, її тюремність і так далі. Так от, ця небесна сфера, Зодіакальне коло, це і є колосальна КОСМІЧНА ЛЮДИНА, яка має свій голографічний відбиток на Землі. Кожен з нас не може вмістити в себе весь Зодіакальне коло. Тому він при народженні отримує лиш обмежений промінь. Так от, якраз треба подолати цю астрологічну приреченість, тому що це прекрасна, романтична, зоряна тюрма, яку для нас сотворили демонічні монстри. їм потрібно тримати мільярди душ у цьому колапсі, пити з них кров. Тому завдання астрологів грядущого віку не в тому, щоб просто описати, в якій камері зоряній ти живеш, а показати, як вийти за межі цього колапсу. І щілина, до речі, така залишена.