Читать «Кучката» онлайн - страница 27

Джаки Колинс

Махна на едно такси и каза на шофьора да кара към хотел „Ламонт“. Бяха го предупредили, че откакто богати араби са купили „Дорчестър“, известните личности са спрели да го посещават. „Ламонт“ бе тихо и спокойно, съвсем английско място, с превъзходен ресторант, сравним с „Конот“.

— Сигурен ли си, че имаш достатъчно куфари, а, приятел? — изхили се фамилиарно шофьорът на таксито.

8

Първата нощ премина като по програма. Дино я заведе в апартамента си на последния етаж на „Форум“, показа й гледката, тя се възхити, наля й екзотичен ликьор и пусна прочувствените балади на Бари Уайт. След прелюдията се насочи към същността.

— Не лягам още на първата среща — каза хрисимо Чери, запърха с дългите си мигли и ококори невинни очи.

— Какво? — на свой ред се ококори Дино. Беше така възбуден, че ципът на панталона му щеше да се пръсне.

— Много те харесвам — зачурулика Чери със сладкия си момински глас, — възхищавам ти се дори, но не мога току-така да легна с теб. Противоречи на принципите ми.

— Принципи ли? — възкликна Дино. — Зарежи проклетите принципи.

— Не ми се сърди — твърдо каза тя. — Нямаш право да очакваш от мен да направя нещо, което не искам.

Измери я с поглед, огледа всеки сантиметър от прекрасното й тяло. За първи път му отказваха. Нямаше как да й предложи роля в шоуто, тя не искаше да става сервитьорка, ако й предложеше пари, сигурно щеше да ги хвърли в лицето му. Баща му го беше учил, че всяка жена си има цена, а умният мъж просто трябва да я научи.

— Какво искаш? — грубовато я попита той.

Чери тръсна русите си къдрици.

— Нищо. Но ми харесва да съм с теб. Ако искаш, можем да прекараме нощта заедно, но без да правим нищо. Трябва да ми обещаеш, че няма да ме насилваш.

При целия му богат опит с жените такова нещо му се случваше за пръв път. Дино беше притеснен, но и приятно изненадан, нещо повече — беше влюбен.

Прекараха нощта заедно. Целуваха се, прегръщаха се, тя остана по дантелен корсаж, от който всеки мъж би получил сърдечен удар. Наложи му се да хвърли един пешкир върху тесните си шорти.

Не можеше да повярва какво става. Заспа с разкъсваща болка в слабините и се събуди в седем другата сутрин със същата болка. Чери спеше до него, русата й коса бе разпиляна по възглавницата, краката й бяха леко разтворени, корсажът разкриваше само ръба на дантелените бикини.

Достатъчно. Дино се превъртя върху нея, дръпна бикините й с една ръка, а шортите си с другата. Беше вече вътре в нея, когато тя се събуди.

— Дино, ти обеща! — но не беше толкова вбесена, колкото се очакваше да бъде.