Читать «Вона» онлайн - страница 91

Марина Кичка

— Не говоріть так, ніби він помре. Я тут для того, щоб цього не сталось. Але на цю вечірку я не піду. У цьому немає ніякої потреби! — Марі не збиралась відступати.

— Я розумію, — Назар здавався розчарованим, — але все ж якщо… ви передумаєте, Тарас буде їхати на вечір о сьомій.

Назар підійшов до дверей, а потім повернувся і ледь посміхнувшись сказав.

— Сукня дуже пасуватиме до ваших карих очей).

Залишивши в кімнаті розгублену Марі, Назар вийшов. Вона повернулась до ліжка, на якому лежала сукня. Марі хотіла якомога швидше втекти від думок про цей благодійний вечір і зателефонувала Андрію.

— Алло.

— Алло, — розгублено промовила Марі, адже у слухавці пролунав жіночий голос. До Марі лише за якусь мить дійшло, що це голос Анни. — Анно, а що ти робиш у Андрія? — уже зацікавлено запитала Марі. — Він же, здається, збирався залишитись в гуртожитку?

— Так і є, — весело відповіла Анна, — я приїхала до нього.

— Ну що, ви поговорили? — не очікуючи від себе, голосно і радісно вигукнула Марі.

— Та ні, — пошепки сказала Анна. — Андрій на кухні, щось готує. Ти ж знаєш, що з мене кулінар ніякий. Я ж чого приїхала, — ще тихіше промовила Анна. — Сподіваюсь, що ми сьогодні все ж поговоримо. Я звичайно, сподіваюсь, що підштовхну його до того, що він відкриється мені, зізнається у своїх почуттях. Адже безглуздо, якщо я йому розповім про свої почуття, а він до мене того не відчуває.

— Анно, це останнє про, що ти маєш хвилюватись), — Марі сподівалась підбадьорити подругу. — То я не вчасно?

— Ой, та ти що? Ще й питаєш? Ти завжди вчасно! А що ти хотіла?

— Хотіла відволіктись. Гадала, що Андрій підкине мені якусь нову інформацію.

— Той Назар тебе геть заганяв… Стоп… Відволіктись? Від чого це ти хочеш відволіктись??? Розказуй!!! І навіть не думай щось від мене приховувати! — Анна стала серйозною, або хоча б намагалась показати, що серйозна.

— Назар… хоче, щоб я сьогодні з Тарасом пішла на доброчинний вечір, як пара. СУКНЮ МЕНІ РОЗКІШНУ КУПИВ.

— Ваууу!!! — Анні перехопило подих. — То ти йдеш на круту тусовку??? Клас!!!

— Я не піду… По — перше, Тарас про це не знає. Це буде якось дивно. А по-друге, я не хочу. Ти ж знаєш як мені тяжко після кожної нашої зустрічі.

— Так, ти що, геть дурна??? Ти мене починаєш злити! По-перше, по-друге… — усе це повна дурня! Так, я звісно розумію всі ті сумніви, що тебе бентежать, але скажи мені, чи не хочеться тобі в усьому цьому вирі боротьби з демонами і різною нечистю зробити хоч раз щось для себе, хоча б один вечір побути щасливою. Усе, я не хочу нічого чути!!! Ти підеш. А інакше, я не поговорю з Андрієм, і на цьому світі буде чотири розбитих серця! Сподіваюсь, не потрібно говорити про кого йде мова??? Усе, йди збирайся!!! І крихітко, я хочу фото… багато фото! Люблю тебе!