Читать «Ігри долі» онлайн - страница 155

Іванна Боразан

Андрій мовчав. Аня глянула на нього, і в очах заблистіли сльози. Вона бачила свого коханого як статую: німого, без жодної емоції, яка б виражалася на його обличчі. І зрозуміла — це все. Кінець її життю, кінець коханню, кінець усьому, чого вона так хотіла. Андрій не хоче її простити. Вона його скривдила, поставивши перед фактом, що вона йде від них. А можливо, він знає, як підло вона з ним вчинила, переспавши з Ніком. Цей «бруд» зі свого тіла і душі вона не змиє ніколи.

Дівчина встала з ліжка і хотіла покинути кімнату. Нічого їй тут робити: ні у кімнаті, ні у цьому домі. Нині вона втратила найдорожче, що мала в житті: кохання Андрія.

Та, схоже, чоловік так не думав, бо коли побачив, що дівчина йде, наче «обшпарений» кинувся до неї. Ну чому чоловіки такі тугодуми? Їм потрібно побачити, як кохання втікає від них, щоб цінувати те, що мали, і ніколи не відпускати. Тільки тоді, вони щось готові робити.

Андрій повернув дівчину до себе і став цілувати все її обличчя, причому встигаючи ще й говорити:

— Це ти мене пробач… я вів себе як ідіот… Як я міг подумати, що ти можеш мене зрадити… ти наче янгол… мій янгол… Який посланий, щоб спасти мою грішну душу… Я тебе благаю… Залишся!.. Залишся зі мною… Я не хочу тебе більше втрачати… Я знаю, зі мною важко… Але ти мені потрібна… Я думав, що помру, коли ти пішла … Але я жив, бо десь глибоко в душі відчував, що ти повернешся до мене… І ти повернулася… Моя Аня… Моя любов.

Дівчина плакала, слухаючи ці слова. Андрій губами осушував її сльози. Вони стояли мовчки. Обнявшись, вони слухали серцебиття один одного. Насолоджувалися теплотою тіла.

— Андрійчику! Мій любий! — Як я боялася, що втрачу тебе.

— Тш-тш, — не говори такого. — Я тебе більше не відпущу. Я так тебе кохаю, люба моя…

Андрій знайшов її губи і пристрасно поцілував. Дівчина розтанула у його поцілунку. Як вона сумувала за ним. Він наче подих повітря, такий потрібний для життя.

— Андрійчику, милий, — з паузами, вирівнюючи дихання, говорила Аня. — Я так перед тобою завинила… Я зганьбила тебе і зганьбила себе. Я погана… Я піддалася …

Андрій знову накрив її губи своїми, не даючи їй доказати.

— Що було, те було, — промовив він після поцілунку. — Не будемо тривожити минуле. Хай воно залишається там, далеко… А зараз давай жити теперішнім і творити майбутнє разом.

— О-о, мій любий, — з сяючими закоханими очима промовила дівчина і пристрасно поцілувала Андрія.

Пристрасть все більше і більше охоплювала їхні тіла. Вони й не помітили, як залишилися без одежі. Ноги самі віднесли їх до ліжка.

Його руки… Його торкання, за якими вона так скучила, зводили з розуму. Вона намагалася увібрати в себе всі його пестощі. Забутися. Лише він та вона, і їхнє кохання…

А він… Він хотів розчинитися в ній. Довести її і себе до безумства. Забути, як він жив колись, без неї…

Поки наші закохані голубки насолоджувалися близькістю один одного, Марія не знаходила собі місця від переживань. Вона ходила туди — сюди, нервово поговорюючи:

— Хіба б він не наробив дурниць… Хіба б він не наробив дурниць…