Читать «Търси се съпруга» онлайн - страница 57

Линда Хауърд

Тишината след това превърна всичко в сън. Маделин усещаше слънчевите лъчи върху кожата си, топлината на металната повърхност под себе си, ризата му, подложена под главата й като възглавница. Някъде пееше птичка, а бризът си играеше с листата и тревата. Чуваше се жуженето на пчела, заедно с дишането на Рийс.

Лежаха един до друг, тежката му ръка бе отпусната върху стомаха й. Маделин се унесе, докато вятърът охлаждаше мокрите им тела. Много по-късно, или може би само няколко минути, тя се извърна и долепи устни до неговите.

Този път Рийс свали обувките и джинсите си. Както и преди малко, и сега го обзе примитивна, влудяваща страст. Толкова дълго бе потискал желанието си, че сега то като придошла река срути стените и стана неконтролируемо. Той разкопча полата й и я смъкна надолу. Маделин разтвори крака, приканвайки го, и той не можеше да чака и миг повече. Гледката на дългите й бедра, тръпнещи от желание към него често бе обсебвала сънищата му. Рийс възнамеряваше този път да е по-нежен, но щом проникна в нея, тя изстена с гърлен звук, повдигна ханша си и отново го обзе луда страст.

Този път, след като свърши, Рийс не се отдръпна от нея, а остана отгоре й.

— Рийс — прошепна тя и прокара пръсти през влажната му коса.

Той плъзна палци под брадичката й, повдигна лицето й към своето и се отдаде на удоволствието от целувките им. Отново се възбуди, но тъй като така или иначе беше вътре в нея, това бе просто постепенно нарастваща наслада.

И двамата бяха като опиянени. Той си играеше с гърдите й, като ту ги галеше, ту ги целуваше. Нежните й длани като коприна се спускаха по тялото му — от едрите рамене, през стегнатите мускули на гърба и надолу. Рийс се повдигна на лакти и започна бавно да се движи. Тя също се повдигна, като целуваше врата и гърдите му. Когато екстазът й приближи, тя започна да се мята върху дрехите, постлани под нея, а той с наслада забеляза как кожата й поруменя и зърната й набъбнаха. Повдигна я, започна да прониква все по-дълбоко и когато тялото й се разтресе в конвулсии, той така се възбуди, че свърши преди нея.

Горещите следобедни часове се изнизаха, докато двамата се наслаждаваха на телата си. Нищо друго не съществуваше освен любопитство и чувствена наслада. Той я обсипа с целувки от главата до пръстите на краката, опиянен от сладкия аромат на тялото й, доволен от реакцията при всяка негова ласка. Когато гърбът я заболя от търкането, Маделин застана върху него и той наблюдаваше удоволствието, с което тя налагаше своя собствен ритъм.

Рийс смяташе, че трябва да е напълно изчерпан и въпреки това не можеше да спре. Не знаеше дали някога ще успее да го направи. Екстазите му вече не бяха толкова разтърсващи, а по-скоро бавни, силни талази, които сякаш траеха вечно.