Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 150

Генрі Форд

Друге, засноване на неправді звичайне єврейське заперечення говорить: «Як можуть єврейські капіталісти підтримувати більшовизм, коли він є супротивником капіталізму?» Але, як ми вже писали, більшовизм антикапіталістичний тільки у відношенні до неєврейського надбання, єврейські ж фінансисти, що залишилися в Росії, виявилися досить корисними для більшовиків. От, наприклад, картинка, що належить перу очевидця: «Ось банківський комісар, дуже елегантний, з краваткою новітнього фасону, і у модному платті. А ось повітовий комісар, - єврей, що був біржовий маклер з подвійним буржуазним підборіддям. А ось третій - теж єврей і податковий інспектор: він прекрасно вміє вичавлювати соки з буржуазії». Ці агенти єврейства і досі у Росії. Інші агенти діють серед російських емігрантів і віднімають у них їхні маєтки, даючи дрібні позики під їх заставу. Коли піднімуть завісу, виявиться що більшість коштовних маєтків на самій законній підставі перейшло в руки євреїв.

У всьому цьому відповідь на питання, чому єврейські капіталісти підтримують більшовиків. Червона революція є на ділі найбільша спекуляція у всій історії людства. Але в той же час вона є піднесенням Ізраїлю і найбільшою його помстою законному порядкові, що євреї, де тільки можуть, приймають за дійсну, або удавану несправедливість.

Отже єврейський капіталізм прекрасно знає, що він робить. У чому ж полягає його виграш?

1. Він завоював для себе величезну багату державу без всяких витрат.

2. Він знову довів світові необхідність золота. Єврейська могутність побудована на обмані, що золото дорівнює натуральному багатству. Існуванням навмисне ненормальної більшовицької грошової системи легковажний світ дозволив себе ще сильніше переконати в тому, що наявність золота необхідна, і ця омана дає єврейському капіталізмові переважну силу над неєврейським світом. Якби більшовизм був сумлінно антикапіталістичним, він міг би дійсно, завдати смертельного удару європейському капіталізмові. Навпроти, золото усе ще сидить на престолі. Зруйнуйте оману, що золото необхідне, і єврейські міжнародні грошові магнати опиняться сидячими на купі марного металу, всіма покинуті і самотні.