Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 149

Генрі Форд

Під час світової війни загинуло стільки неєвреїв від руки таких же неєвреїв, скільки навряд чи знайдеться євреїв на всьому світі. Це було великою перемогою для Ізраїлю: за її сльози народи заплатили своєю кров'ю. Адже по влучному зауваженню пана Когана, євреї керують боями з безпечних пунктів. У цьому змісті дивна лише його відвертість.

Що стосується радянських виборів, на яких євреї одноголосно проходять, то цьому мається просте доведене пояснення: ті, хто пробували голосувати проти єврейського кандидата, оголошувалися «ворогами революції» і їх страчували. Цього було досить для того, щоб вибори стали протікати «одноголосно».

Особливо повчальним є повідомлення Когана про значення червоної зірки, п'ятикутного знака більшовизму: «символ єврейства зробився одночасно і символом російського пролетаріату». Зірка Давида - єврейський національний знак, є власне, шестикінечна зірка, складена з двох трикутників, з яких один спочиває на своїй підставі, а інший на своїй вершині. Цю зірку Давида один недавній єврейський мандрівник у Палестині бачив лише зрідка на могилах британських солдатів, що скорили Палестину; більшою частиною він бачив на таких могилах дерев'яні християнські хрести. За новітніми зведеннями ці хрести шокують нових владик Палестини, тому що вони саме впадають в око по дорозі до єврейського університету. Так само, як і в Радянській Росії, у Палестині кількість євреїв, що поклали живіт свій за свою справу, нечисленно: для цього з надлишком вистачило і неєвреїв.

У світлі того, що євреї видатні майстри в мистецтві таємних знаків, треба думати, що більшовицька зірка не без підстави має одним кінцем менше, ніж зірка Давида. Це значить, що залишається виконати ще один пункт світової програми, а саме вступ на престол «нашого вождя». З пришестям цього світового самодержця, до чого спрямоване все прагнення єврейської програми, звичайно, доданий буде і шостий кінець. П'ять кінців зірки, тобто п'ять цілей, за які, очевидно спокійні, означають біржу, пресу, парламент, Палестину і пролетаріат; шостий кінець буде Князь у Ізраїлі.

Язик не повертається сказати те, що зтверджує Коган і що підтверджують всі революції, починаючи з Французької, - що «під цим знаком наступить смерть нероби буржуазії» і що за «єврейські сльози вона заплатить кривавим потом». Адже, буржуазією, як це сказано в Протоколах, є завжди неєвреї.

Звичайне заперечення проти того безперечного факту, що російська революція має єврейський характер, полягає в тому, що євреї, ніби-то, теж приречені на страждання в Росії. «Як могли б ми сприяти рухові, від якого страждає і наш власний народ?» Так звичайно євреї заперечують неєвреям.

Але по-перше, тепер незаперечно встановлено, що євреї цьому рухові допомагають. У той час, коли писалися ці рядки, більшовицький уряд отримував гроші від єврейських фінансистів у Європі, а отже, саме собою зрозуміло, і від міжнародних банкірів в Америці. Це незаперечний факт.

По-друге страждання російських євреїв навіть і приблизно не схожі на ті, що нам розповідають єврейські заступники. Відповідно до єврейських визнань, що промайнули, при першому наступі більшовиків на Польщу, польські євреї негайно ж ввійшли в дружбу з завойовниками і їх підтримували. Американські євреї дають цьому наступне пояснення: від початку більшовицького панування положення євреїв у Росії значно покращилося і тому, ніби-то, польські євреї зайняли дружню позицію до більшовиків. Насправді, положення російських євреїв непогане. Перша причина цього в тому, що євреї володіють Росією. Все там на ділі належить їм. Друга причина та, що єдиними людьми, що отримують у Росії допомогу і підтримку, є євреї. - Це факт, що звичайно упускають з виду. Одним євреям у Росію звідусіль регулярно посилають гроші і продовольство. Цим шляхом світове Єврейство одночасно підтримує і більшовизм. Якщо все-таки припустити, що страждання євреїв такі великі, як зтверджують їхні захисники, то які ж великі повинні бути страждання Росіян! Адже всьому російському народові ніхто не посилає продовольства і грошей. Ці єврейські посилки в Росію подібні податкові, яким більшовизм обклав весь світ. У всякому разі всі говорить про те, що положення євреїв у Росії добре. Все там належить їм.