Читать «Хроніки Південного» онлайн - страница 11

Рімантас Кміт

Мене ці правила чомусь здалися порожняковими. Усе одно мені справжнішим був світ MTV. Тому щоб хоч трішечки до нього наблизитися, я поставив касету, на яку колись з MTV TOP—100 переписав таких романтичних повільних композицій, на кшталт: Вітні Г’юстон з фільму про охоронця, Майкла Болтона — у цього майже будь-що підходить, ще пісня Duran Duran, назву Come Undone, мабуть можна перекласти «Ходи сюди, русалко», потім ще речі того товстяка, що назвався м’ясним буханцем. Усе тут і не перелічити. Касета, звісно, на сто двадцять хвилин, щоб чимдовше грала і не треба було б потім однією рукою переставляти на інший бік.

Як пощастило Дарюсу і Ґірєнасу летіти через Атлантику, так і мені з тою Едитою. Батьки пішли на гульки і мали повернутися десь біля дванадцятої. Вона пригнала до мене без жодних умовлянь. Саме з цього моменту все й почало мені не подобатися. Я знав, що вона підпишеться, але коли підписалась, то почало мені не подобатися. Хотілось, щоб трошки поламалась, як ті наші однокласниці або дзюдоїстки. Та ще я відчував, що все це — якась мура, тому й не подобалося. Я тут пускаю музон і, типу, маю якось показувати, що вона мені подобається, а мені в голові застрягло, що я чмошник, бо лише таких дівок, як вона, здатен зняти. І все це відбувається лише тому, що невідомо звідки приходить відчуття, що саме так і має бути, що саме так потрібно робити. Ніби якийсь розігрів. Хоча я не вірив, що ті лицарі, які оспівували вроду неіснуючих дульсиней, самі час від часу не стрибали у кущі зі всякими гіршими дівулями. Лише це й тішило.

Почастував її склянкою соку, а потім вже без зайвих церемоній взявся за справу. Лизатися довго не став, руки почали виконувати роботу гардеробниці. Тут почалось театральне фіґлярство із запитанням: «А коли твої батьки повернуться?». Загалом справа рухалася вперед без зайвих перешкод. Трошки гальмували лосини, бо вони були слизькими і міцно обтягали.

Вона не почала роздягати мене сама, тому я й не дуже старався. Нарешті я розгорнув її всю і, трошки тремтячи, намагався зосередитися і згадати, що читав там колись у різних брошурах про статеве виховання. Чесно кажучи, про брошури у множині говорити, мабуть неправильно, бо про фізіологічний бік цього діла вияснив колись у Енциклопедії домашнього господарства, а про решту — куди цілувати і де стимулювати, як уже казав — з книги «Ім’ям кохання». Ось і всі теоретичні знання, а решту доповнили фантазії та різні історії з журналів «Венера», «Тільки чоловікам» та «20 центів», на яких було написано «читати, купувати і розповсюджувати дозволено лише особам зрілого віку». Та хто би чекав того зрілого віку! Вискочивши зі штанів, я доволі гладко, без труднощів дав раду з кондомом, бо ця думка весь час крутилася в голові. Насамперед — кондом! Бо раптом потім забудеш. Колись тренувався не раз і зіпсував не один. Та в кіосках вони недорого коштували.