Читать «Заговоры русской целительницы на 23 предмета удачи, которые должны быть в каждом доме» онлайн - страница 66

Алексей Тихонов

Украшения можно брать любые: серьги, браслеты, кольца, колье. Главное, чтобы они были золотые или серебряные. Наговоренные украшения – прекрасный денежный талисман. Чем чаще вы их будете носить, тем больше денег у вас будет.

Денежный талисман

Новац, нисам на слуга Божийм хода, слуга Божий сам са упутствима за слане: начи свовже сестре, али вже речено, да живи са мном долази и ниамозхе од мене да не оде. Имам добар дом, топло и светло. Аминь. Аминь. Аминь.

От неожиданных трат

Колико звезда на небу, колико риба у мору, каху иу области чисте бовже плаво, колико зелено лишче на дрвечу, тако да бих, слуге Боживже (имярек) се наплачувже у свом новчанику. Древо падне, пролече цвета, лишче расте, и мой акцхес нече нестати, и заувек причвршчена. Стабло раст и дениузхку раста. Аминь. Аминь. Аминь.

Заговор от жадности

Жаба у мочвари живео, жаба вже похлепан, напити преко сваке мере, надут негову величину. Вжедина ствар вже да ударац када вже прашка гушавост. Свети Иован од Бога, милостив заштитник сирочад и сопствену ко у напастех, спаси слугу Божию (имярек) да би живели у благостану, али не преко мере доброг сакрити, да буде у средини. Аминь. Аминь. Аминь.

От тяжелых мыслей и против безденежья

Момице вже шетну у поле, бране кукуруза. Два млевене пшенице, тесто мемогутство, босман пакаху. Печен, да босману родитела поклони од струка, заштита промогутство, говорио и говорио: церна мисли се, полетан се, неволе тамо, али за мене, Бог вже слуга Божий (имярек) у торбицу перстен. Аминь. Аминь. Аминь.

Заговор на украшение для богатства

Готовина маджстор, долази до мене да спава на мом меком кревету на перо перо кревет на слуга Божийстук удобан. Па да ли ви спавате? Па ако лезхитсиа? Останите тако живе, тако да нихова деца, унуци и праунуци возити. Себе на кревет, и акцхес у вашем новчанику! Аминь. Аминь. Аминь.

Заговор на большое богатство

Како месец на небу злата сребра, тацоса и акцхес мойе златно-сребрна, како месец на небу пун, ту сам вжа мыто у потпуности. Аминь. Аминь. Аминь.