Белият огън

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Белият огън» (White Fire) автора Дъглас Престън оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 217 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Специалният агент Пендъргаст отива в скъп ски курорт в Колорадо, за да спаси своето протеже Кори Суонсън от сериозен сблъсък със закона.

Появата му съвпада с първото смъртоносно нападение на подпалвач, който унищожава къщи за милиони заедно с хората вътре. След като измъква Кори от затвора, Пендъргаст научава, че тя е открила нещо докато е изследвала костите на неколцина миньори, убити преди сто и петдесет години от – както мислят всички – мечка стръвница.

Откритието е толкова удивително, че заплашва съществуването на курорта много повече от атаките на подпалвача. Въвлечен в разследването, Пендъргаст открива тайнствена връзка между мъртвите миньори и легендарен, отдавна изгубен разказ за Шерлок Холмс. В него може би се крие ключът за разкриването на подпалвача.

Местността е затрупана със сняг, а Кори е изложена на смъртна опасност. Агентът трябва да разреши случая, защото не може да допусне градът да изгори до основи.


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Английский

Год: 2013

Год издания: 2016

Оригинальное название: White Fire

Издатель: Бард

ISBN: 9789546556578

Переводчики: Георгиев Асен

Серия: Пендергаст / 13


Теги книги

Трилър