Нощният ловец

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Нощният ловец» (Darkly Dreaming Dexter) автора Джеф Линдзи оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 0 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Запознайте се с Декстър - учтивия благовъзпитан вълк в овча кожа...

“Той умъртвява само лошите...”

Декстър Могран не е точно мъжът, който ще заведете вкъщи, за да го запознаете с мама. Забавен е и има великолепно чувство за хумор, наистина, но заради един недостатък на характера си (склонността към убийства), може да ви се стори отблъскващ. Дълбоко в себе си обаче Декстър е съвършен джентълмен, грижлив брат, полицай в Маями и убива единствено хора, които са си го заслужили. Декс е красавец, но е напълно безразличен към (всъщност донякъде се озадачава от) вниманието на жените. Макар че не може да гледа кръв, той работи в лаборатория по кръвен анализ към полицейското управление в Маями, а тази служба му дава достъп до информацията за последните престъпления и възможност да избере поредната си жертва.

Излез да поиграем

Добре подреденият живот на Декстър неочаквано се обърква, когато в Маями се появява имитатор. Новият убиец не само подражава на Декстър, той сякаш му казва: “Излез да поиграем”. Двойственият живот на Декстър предполага самотно съществуване, но... дори едно привлекателно чудовище може да се изкуши от възможността да си намери приятел.


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Английский

Год: 2004

Год издания: 2006

Оригинальное название: Darkly Dreaming Dexter

Издатель: Бард

ISBN: 954585

Переводчики: Рафи Елика

Серия: Декстър / 1