Корабът на чумата

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Корабът на чумата» (Plague Ship) автора Джак дю Брул оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 0 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

В поредица от романи Клайв Къслър разказва за приключенията на "Орегон", потаен кораб, напълно рухнал отвън, но обзаведен с последните оръжия, техника и разузнавателно оборудване. Управляван от екстравагантния еднокрак Хуан Кабрило и екипаж от бивши военни и шпиони, корабът е частно предприятие, предоставяно на всяка правителствена агенция, която може да си го позволи.

Екипажът тъкмо е приключил строго поверителна мисия срещу Иран в Персийския залив, когато се натъкват на пътнически параход, изоставен в морето. Стотици трупове лежат на палубата му, а когато Кабрило се опитва да разбере какво е станало, експлозия унищожава кораба. Едва успял да спаси собствения си живот и живота на единствената оцеляла пътничка, Кабрило се озовава хвърлен в опасна загадка. Изправя се срещу култ, който крои чудовищен план за унищожението на човечеството... план, който може би е вече прекалено закъснял, за да спре.


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Английский

Год: 2008

Год издания: 2009

Оригинальное название: Plague Ship

Издатель: Бард

ISBN: 978–954–655–020–0

Переводчики: Чизмарова Елена

Серия: Досиетата Орегон / 5