Розмір має значення

Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Розмір має значення» автора Брати Капранови оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 3,6 из 5 баллов на основании 15 оценок, содержит 184 страницы, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Вороги України не дрімають. Цього разу вони вирішили знищити нашу культурну основу, нашу традиційну мораль. І мішенню для атаки обрали найбільш вразливу її частину — дівочу цноту. Популярний засіб для схуднення насправді виявляється біологічною зброєю, що впливає виключно на невинних дівчат. До справи беруться компетентні органи. Хто стоїть за спинами біотерористів? Про це ви довідаєтеся з хулігансько-філософського роману братів Капранових «Розмір має значення». Чому роман хуліганський, ви, певно, зрозуміли. А чому філософський — прочитайте у невеличкому інтерв'ю:

Для написання звичайного філософського роману не обов'язково навіть закінчувати школу. Варто лише записати свої розумні думки, а далі — чекати на Нобелівську премію. Наш підхід — інший. Ми не хочемо завантажувати читача своїми розумними думками. Ми хочемо, щоб розумні думки самі виникали в голові у читачів. Теми, яких ми торкаємося, є досить болючими. Національні табу і комплекси, мораль, єврейське, російське, польське питання… Спробуйте говорити про це всерйоз — вас одразу закидають філософським камінням. Тоді нехай просто отримає задоволення від веселого і небанального тексту. До речі, рекомендуємо прочитати роман двічі. Перший раз — просто для задоволення, другий — для глибшого сприйняття. Феміністкам. Міністерство попереджає — гендерно стурбованим особам читати наш новий роман небезпечно. Це може призвести до отруєння власною їддю.

Розмовляв ваш кореспондент Олекса Вертипорох.


Язык: Украинский

Год: 2006

Год издания: 2006

Издатель: Зелений Пес

ISBN: 966-2938-02-8