Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі» (Man’s Search For Meaning: The classic tribute to hope from the Holocaust) автора Віктор Франкл оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 4,2 из 5 баллов на основании 138 оценок, содержит 81 страниу, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Три роки ув’язнення в концентраційних таборах Дахау і Освенцимі, голод, приниження, нелюдська жорстокість та страждання — не кожен зміг вижити в таких умовах, а написати про свій досвід життєстверджуючий твір наважився лише Віктор Франкл, австрійський психолог і філософ, засновник логотерапії.

«Людина у пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі» розійшлась накладом в 10 мільйонів екземплярів і переведена на 24 мови світу. Книга складається з двох частин: власне ув’язнення, опис життя в концтаборі та роз’яснення, спостереження та виведення нового психіатричного методу — логотерапії і введення поняття проактивності.

Згідно його теорій між подіями, які випали на долю людини, і її ставлення до них лежить свободна воля. Інакше кажучи, ми самі вибираємо, як відноситись до свого життя і оточуючого світу. Сучасна психіатрія й досі спирається на тези, виведені Франклом, і визнає величезний внесок в пошук сенсу і мотивацію людського існування.

Переклад з англійської


Язык: Украинский

Язык оригинала: Английский

Год: 2004

Год издания: 2016

Оригинальное название: Man’s Search For Meaning: The classic tribute to hope from the Holocaust

Издатель: Клуб Сімейного Дозвілля

ISBN: 978-617-12-0452-2

Переводчики: Замойська Олена