Не се връщай

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Не се връщай» автора Лий Чайлд оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 210 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

След дълго пътуване бившият военен полицай Джак Ричър пристига в щаба на 110-а специална част, която е създал и командвал преди много години. Старата каменна сграда край Вашингтон е единственото място, което той някога е чувствал като свой дом.

Ричър идва, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Досега е разговарял с нея само по телефона, но тя го е заинтригувала достатъчно, за да реши да измине над 2000 км от Южна Дакота до Вирджиния.

Сюзан Търнър обаче не е зад бюрото си. Изпратена е в Афганистан. Заместникът й му съобщава две новини. Първата е, че ще бъде съден за престъпление, извършено преди шестнайсет години, за което Ричър не си спомня. Втората е дори по-шокираща — той има дъщеря на 14 години и майката е предявила иск за издръжка.

Ситуацията се влошава — двама бандити го нападат още първата нощ, майор Търнър се оказва в ареста, не в Афганистан, а адвокатът й е жестоко пребит. Ричър, който е говорил последен с него, е единственият заподозрян. Явно е засегнал сериозни интереси. На хора, високо в йерархията.

Когато е заплашен, човек може да се бие или да бяга.

Ричър избира да се бие.


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Английский

Год: 2013

Год издания: 2013

Издатель: Обсидиан

ISBN: 978–954–769–343–2

Переводчики: Лаптев Веселин

Серия: Джак Ричър / 18