Українець і Москвин: дві протилежності

5,0 558 229 793

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Українець і Москвин: дві протилежності» автора Павло Штепа оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 5,0 из 5 баллов на основании 3 оценок, содержит 558 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

У цій книзі Павла Штепи — автора широко відомих в українському світі праць «Московство» та «Мафія і Україна» — подано широкоформатний зіставний аналіз характерологічних рис українців і росіян, показані взаємини між цими народами в політичному, економічному, культурному, релігійно–конфесійному та ін. аспектах.

Видання вирізняється величезним масивом залученої інформації, однозначністю інтерпретацій історичних та ін. фактів, безкомпромісністю авторської позиції. Тому — залежно від ставлення до української ідеї — воно викличе гарячий схвальний відгук в одних читачів і обурення в інших.

Видання книги «Українець і москвин» є відповіддю на нескінченний потік антиукраїнських публікацій у Росії й Україні та на такі ж висловлювання багатьох російських політиків і московських п’ятиколонників на українській землі.


Язык: Украинский

Язык оригинала: Украинский

Год: 2010

Год издания: 20010

Издатель: Відродження

ISBN: 978-966-538-277-0


Теги книги

обществознание