Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 146

Генрі Форд

Цього вони досягли в Росії. І от тепер від Американського народу очікують, що він з люб'язною посмішкою дозволить своїм єврейським благодійникам зробити теж саме у Америці.

Таке саме останнє пояснення, типово єврейське. Сполученим Штатам роблять пропозицію, з'єднану з погрозами! Якщо Америка відмовиться від цього благодіяння єврейства, то тим самим вона «змусить його зайняти позицію непримиренного ворога».

Тим часом, насправді, євреї зовсім не зруйнували капіталізму в Росії. Коли прийде час для Троцьких і інших разшаркнутись на прощання і зховаються під захист світових капіталістів, то виявиться, що зруйновано ними не єврейський, а тільки російський капітал, замість нього ж на престол возсів капіталізм єврейський. Подивимося ближче, як обстоять справи! В офіційних друкованих виданнях уряду Сполучених Штатів знаходиться наступний лист, у якому упадає в око час його написання, єврейський банкір і єврейські імена.

Стокгольм 21 вересня 1917 г.

Панові Рафаїлу Шолан (або Шауманн).

Дорогий товариш! Банкірський будинок М.Варбург, відповідно до телеграми голови «Рейнско-Вестфальского синдикату», відкриває рахунок для підприємства товариша Троцького. Довірений, цілком ймовірно, пан Кєстров, отримав спорядження, й організував транспорт такого, разом із грішми… йому ж вручена сума, яку вимагав товариш Троцький.

Із братерським привітом Фюрстенберг.

Банкірський будинок М.М.Варбург, звичайно, заперечує дійсність цього листа.

Ще за багато років перед тим один американський єврейський фінансист, Яків Шифф, дав гроші, за допомогою яких була організована пропаганда між тисячами російських військовополонених у Японських таборах. Більшовицький рух звичайно намагаються пояснити тим, що його фінансували з Німеччини; цим припущенням зокрема користувалися для пропаганди війни в Сполучених Штатах. Дійсно, частина грошей була дана в Німеччині, але також безсумнівно, що інша частина грошей була дана в Сполучених Штатах. Дійсна правда полягає в тому, що єврейські фінансисти у всіх країнах були зацікавлені в більшовизмі, як у загальєврейському підприємстві.

Під час війни єврейська світова програма ховалася під тим або іншим національним щитом: союзники звалювали провину на німців, німці на союзників, але всі народи знаходилися в повному незнанні того, хто дійсні винуватці, що стояли за кулісами.

Між іншим, один французький чиновник встановив, що якийсь єврейський банкір у Франції один дав на червону справу два мільйони.

Коли Троцький вже виїхав з меж Сполучених Штатів, він на прохання Сполучених Штатів був випущений з англійської в'язниці в Галифаксе; а кожний знає, з кого складалося військове керівництво Сполучених Штатів. Якщо зважити всю сукупність наявних фактів, то дійдеш незаперечного висновку, що більшовицька революція є ретельно підготовленим підприємством міжнародних єврейських фінансистів. З цього можна легко зрозуміти, чому та ж сама сила бажає насадити більшовизм і в Сполучених Штатах. Щира боротьба йде тут не між капіталом і працею, а між єврейським і неєврейським капіталом; при цьому вожді соціалістів, комуністів і робітників майже одностайно стоять на стороні єврейських капіталістів. Подивіться, на яких капіталістів робочі вожді нападають більш за все? Ви ніколи не знайдете серед них єврейського імені.