Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 145

Генрі Форд

Це пояснення попадає саме в точку. У Росії приводом для революції був виставлений царизм, у Німеччині Імператорська влада, в Англії Ірландське питання, у численних Південноамериканських революціях, де євреї завжди відігравали відому роль, не було і зовсім необхідності приводити яку-небудь особливу підставу, у Сполучених Штатах таким приводом виставляється «клас капіталістів». Але завжди і скрізь щирою рушійною силою є ненависть до неєврейського державного ладу, у чому визнаються і самі єврейські ідеологи. Єврей вірить, що світ належить йому одному по праву і що він не робить, по суті, нічого іншого, як тільки збирає свою власність. Самий короткий шлях для цього є руйнування існуючого ладу шляхом перевороту, руйнування, що робиться можливим лише завдяки довгому і хитро задуманому походові за допомогою розкладницьких і руйнівних ідей.

Що стосується власне Американського питання, то кожен американець може знайти підтвердження всіх цих фактів у власному досвіді. Варто лише згадати імена «класу капіталістів», що звичайно тріплються у ворожому дусі в пресі Сполучених Штатів, що знаходиться під єврейським впливом, і карикатури на них у «Hearts Press».

Чи згадувалися там імена Зелігмана, Кана, Варбурга, Шиффа, Куна, Леба й інші, їм подібні? Ні, тому що це єврейські банкіри і на них ніколи не нападають. Імена, що не залишаються у спокої газетами, є імена неєврейських промисловців і банкірів, і на першому місці імена Моргана і Рокфеллера.

Всім відомо, що під час Паризької комуни (1871 р.), єврей Ротшильд не потерпів ні однієї копійки збитку, тоді як інші заможні люди понесли величезні майнові втрати. Точно також і відносини між єврейськими фінансистами і самими небезпечними єврейськими революціонерами в Сполучених Штатах такі, що для перших можливість майнових втрат у випадку яких революційних виступів зовсім виключається. Під прикриттям російських безладь єврейські фінансисти використовували народний нестаток для того, щоб заволодіти всіма природними багатствами, що належали міським товариствам, а більшовицький уряд дає на це своє благословення. Це називають «зм'якшеним комунізмом!» Більшовизм, так само як і світова війна, знаходить задовільне пояснення тільки у відповіді на просте питання: кому це, більш за все, вигідно? Очевидно, що використання обох подій у даний час у повному ході. Мішень же всіх руйнівних сил одна - неєврейське майно. «Багатства всього світу належать нам», - от приховане гасло єврейської руйнівної справи на землі.

Один час намагалися відвернути увагу від Росії розповідями про жахливий стан євреїв у Польщі. Існують численні ознаки того, що вся ця антипольська пропаганда була нічим іншим, як маскою, під прикриттям якої відбувалося величезне виселення євреїв у Сполучені Штати. Може бути, багатьом читачам відомо, як щодня нескінченний потік, найвищою мірою небажаних переселенців, заливає Сполучені Штати. Туди їдуть десятки тисяч того самого народу, чиє буття являє собою загрозу урядам Європи. Отже, антипольська пропаганда і переселення непомітно йдуть поруч, а Уряд Сполучених Штатів отримує від єврейської центральної Громади (Ring) у Вашингтоні запевнення, що на Потомаці (ріка на якій лежить Вашингтон) все спокійно (само собою зрозуміло, що там всі спокійні і безтурботні, як тільки того може бажати єврейський Ring). Але все-таки російська проблема вимагає пояснення. Єврейське пояснення таке: євреї - батьки капіталізму, останній на ділі виявився ненадійним, і от тепер єврейські творці його приступають до руйнування свого власного створіння.