Читать «Міжнародне єврейство» онлайн - страница 144

Генрі Форд

У даний час у нас на вулицях Нью-Йорку можна бачити, як російські більшовики ведуть ганебну торгівлю золотими портсигарами, що вони вкрали в російських родин, фамільними коштовностями, заручними і дарованими обручками, що вони награбували в російських жінок. Більшовизм дотепер ще ніде не пішов далі того, щоб зробитися ідеалом всіх лихварів, заставників і грабіжників. Але, ми сподіваємося, йому доведеться довго чекати, поки Америка почне приймати накази, написані єврейською, або поки американські жінки повинні будуть уступити свої дорогоцінні прикраси «обраному племені».

Незважаючи на зв'язок між американським єврейством, російським більшовизмом і Протоколами, єврейські журналісти все-таки настільки міднолобі, що дозволяють собі писати, що тільки божевільні можуть знаходити цей зв'язок. Ні, тільки сліпі можуть його не бачити!

XX. Єврейські свідчення на користь більшовизму

«З економічного хаосу єврейський дух невдоволення створив організований капіталізм із його діючим знаряддям, банковою системою… Чи слід Америці, подібно до царської Росії, обсипати євреїв необґрунтованими і гіркими докорами в тому, що вони є нічим іншим, як руйнівниками, і тим змусити їх зайняти позицію непримиренного ворога? Або навпаки, Америка зуміє використовувати єврейський творчий дух так само, як вона зуміла це зробити стосовно сил всіх інших рас?… Відповідь на ці питання повинен дати Американський народ».

З однієї статті «Американського Єврея» від 10 вересня 1920 р.

Американський народ колись, безсумнівно, відповість, і ця відповідь буде не на користь духу руйнування вічно ненаситних євреїв. Всім добре відомо, що все те, що «єврейський ідеалізм» і «єврейське невдоволення» вчинили в Росії, призначалося до виконання і у Сполучених Штатах. Є питання, чому автор статті в «Американському Євреї» замість того, щоб говорити про інші країни, коротко і ясно назвав Сполучені Штати?

«Єврейський ідеалізм і невдоволення» не йдуть проти капіталізму, тому що вони скоріше самі знаходяться в служінні саме в цієї системи. Єдиний державний спосіб правління, проти якого спрямовані єврейські прагнення, це всякий неєврейський державний уклад; єдиний капітал, на який спрямований напад, це капітал, що належить неєвреям.

Лорд Єфстафій Перси (Percy), що користується схваленням єврейської інтелігенції, якщо судити по частому цитуванню його слів у єврейській пресі, дає рішення першому питанню. Він говорить про єврейську схильність до переворотів наступне: «Очевидно, у Східній Європі дуже часто сіонізм і більшовизм процвітають пліч-о-пліч, точно так само, як і республіканські і соціалістичні ідеї в впродовж всього 19 сторіччя, аж до младотурецької революції у Константинополі, зобов'язані своїм походженням єврейському впливу… Але це не тому, що євреї цікавилися політичною стороною радикальних теорій, і не тому що вони почувають потребу взяти участь у неєврейському націоналізмі, чи в неєврейському демократизмі, а єдино тому, що всяка існуюча неєврейська державна форма правління їм ненависна».