Най-дългото пътуване

Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Най-дългото пътуване» (The Longest Ride) автора Никълъс Спаркс оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 184 страницы, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Дори и най-трудните решения могат да отворят нови пътища към щастието

Айра Левинсън току-що е претърпял катастрофа. Само мисълта за съпругата му Рут крепи ранения мъж. Айра се отдава на спомени за красивата им любов, за трудните моменти, в които са били заедно и изживява отново всекидневните радости и несгоди.

София Данко се е посветила изцяло на образованието си, но срещата с Люк отваря нови хоризонти пред нея. Той я въвежда в свят, в който успеха върви ръка за ръка с опасността. Веднъж попаднала в прегръдката на любовта, плановете на София за бъдещето коренно се променят. Бъдеще, което Люк има властта да пренапише… ако тайната, която крие не го съсипе.

В „Най-дългото пътуване“ хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс пресича съдбите на две коренно различни двойки и достига до най-съкровените дълбини на човешкото сърце. Той ни напомня, че дори най-трудните решения могат да отворят нови пътища към щастието…


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Английский

Год: 2013

Год издания: 2013

Оригинальное название: The Longest Ride

Издатель: ЕРА

ISBN: 978-954-389-270-9

Переводчики: Ничева-Карастойчева Емилия


Теги книги

Любовен роман