Игрите на Немезида

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Игрите на Немезида» (Nemesis Games) автора Джеймс С.А. Кори оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 300 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Пътят към хиляда нови светове е открит и най-голямата треска за земя в човешката история е започнала. Докато вълна след вълна от колонисти потеглят в неизвестното, структурите на властта в старата Слънчева система започват да се разпадат. Кораби изчезват безследно. Тайно се създават частни армии. Единствената останала проба от протомолекулата е открадната. Терористични атаки поставят вътрешните планети на колене. Докато новият човешки ред се мъчи да се роди сред кръв и огън Джеймс Холдън и екипажът на „Росинант“ трябва да се борят, за да оцелеят и да се върнат в единствения дом, които им е останал.

Забележителен разказ за насилие, интриги, амбиции и надежда… Кори неумолимо нагнетява напрежението в тази динамична история за герои и бунтовници, борещи се за свобода. С достатъчно тръпка и неочаквани обрати за три холивудски блокбъстъра, този роман стои чудесно самостоятелно, което улеснява новите читатели, наред със заклетите фенове на поредицата, да се гмурнат в приключението.

Язык: Болгарский

Язык оригинала: Русский

Год: 2018

Год издания: 2018

Оригинальное название: Nemesis Games

Издатель: Бард

ISBN: 978-954-655-878-7

Переводчики: Иванов Иван Б.

Серия: Експанзията / 5