Застосування практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя: Науково-методичний посібник для суддів

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Застосування практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя: Науково-методичний посібник для суддів» автора Тетяна Іванівна Фулей оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 161 страниу, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Видання підготовлене для проведення серії тренінгів для суддів загальних судів України щодо застосування практики Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ), у межах проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя» Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Проект впроваджується спільно з Національною школою суддів України, Верховним Судом України та Вищим адміністративним судом України за фінансової підтримки Уряду Канади.

У виданні наводяться основні положення Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод і розкривається їх зміст крізь призму практики ЄСПЛ.


Язык: Украинский

Год: 2015

Год издания: 2015

Издатель: Національна школа суддів України

ISBN: 978-966-2310-29-0