Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг

Поделиться в социальных сетях:


Поделиться в социальных сетях:


Описание

Книга «Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг» (Och varje morgon blir vägen hem längre och längre) автора Фредрик Бакман оценена читателями портала DeepBIGLib.com на 0 из 5 баллов на основании 0 оценок, содержит 18 страниц, которые вы можете читать онлайн бесплатно.

Това е история за спомените и за умението да ги оставяме да си отидат. Това е любовно писмо и бавно прощаване между един мъж и неговия внук, между един баща и неговото момче.

Честно казано, не написах историята с идеята да я прочетете. Просто се опитвах да подредя собствените си мисли, а аз съм от хората, които трябва да ги видят изложени на хартия, за да ги проумеят. Те обаче се превърнаха в малък разказ за това как преодолявам постепенната загуба на най-великите умове, които познавам, как може да ти липсва някой, който все още е тук, и как искам да обясня всичко това на децата си. И сега пускам думите си да си отидат, пък каквото ще да става.

Ето я – приказката за страха и любовта, които през повечето време крачат редом, ръка за ръка. Приказка най-вече за самото време.

Докато все още разполагаме с него.


Язык: Болгарский

Язык оригинала: Шведский

Год: 2015

Год издания: 2017

Оригинальное название: Och varje morgon blir vägen hem längre och längre

Издатель: Сиела

ISBN: 978-954-28-2227-1

Переводчики: Гиздов Любомир