Читать «Ігри долі» онлайн - страница 32

Іванна Боразан

Аня прокинулася пізно. Останнім часом вона не добре себе почуває. Але вже знає причину свого недугу і хоче сьогодні поділитися приємною новиною зі своїм чоловіком — у день їхньої річниці.

Та явним розчаруванням для неї виявилося те, що Нік протягом дня їй жодного разу не зателефонував. І прокралася зовсім неприємна думка про те, що Нік про все забув і, як завжди, заклопотаний своїми справами.

Але, як кажуть, не кажи гоп, поки не перескочив. Чомусь так склалася жіноча натура, що вони завжди думають про погане. Якщо не зателефонував, не прийшов, значить все — не любить. А можливо, ваш коханий готує для вас сюрприз…

Після обіду, коли Аня вже вся знервована сиділа біля телефону, він задзвонив. Телефонував Ніколас, що зараз заїде додому, і щоб Аня була готова, адже вони йдуть на прогулянку. У свою чергу, Аня не могла промовити ні слова докору, бо її чоловік після сказаних слів швиденько поклав трубку.

— Бач, йому прогулянки захотілося, — говорила вона сама до себе, — ти сиди, переживай, що він цілий день не дає про себе знати та ще й не піднімає трубки, коли я йому телефонную. І навіть не спитав, чи я хочу десь іти. А от візьму і нікуди не піду.

Але трохи подумавши, Аня все ж таки піднялася до себе в кімнату і пречепурилася. Потім пішла на кухню подивитися, чи готова їхня вечеря. Перед прогулянкою треба трохи підкріпитися. «Думаю, Ніколас буде задоволений. Приготовлені його улюблені страви… Легкий на помині», — думала Аня, коли почула голос Ніка.

— Привіт, — привітався він і поцілував свою дружину у щоку.

— Де ти був цілий день? Чому не брав трубку? Я хвилювалася!

— Пробач, кохана, але скоро ти про все дізнаєшся. А тепер пішли, машина нас чекає.

— Як пішли? А як же вечеря?

— Потім. Все потім.

І вони попрямували до виходу з будинку.

Автомобіль доставив їх до вже згадуваного «Райського куточку». Люди приходили сюди з різних причин, але тільки Ніколас Харт відрізнявся своєю неординарністю. Виявляється, тут можна не лише оздоровитися і помилуватися природою, але й смачно повечеряти і гарно провести час.

В одному з кутків парку Анну Харт чекав сюрприз. Там стояв маленький столик, біля нього два крісла, на столику горіла свічка, у вазі стояли троянди, бокали були наповнені шампанським. Анна своїм очам не повірила, вона на таке не сподівалася, вона знала, що сьогодні їхня річниця, та, думаючи, що Ніколас забув, судячи по його поведінці, хотіла зробити йому маленький сюрприз увечері, за смачною вечерею. Але судячи з побаченого, Нік не забув, і Аня була цьому дуже рада.

Вони сіли за столик, і Ніколас підняв бокал із шампанським і виголосив тост:

— За нас. За те, що рік тому я зробив найкращу пропозицію у своєму житті і за те, що ти на неї погодилася. Я вдячний долі за такий шанс, шанс бути з найкращою жінкою на світі, шанс бути коханим і кохати. За тебе!

— А я хочу випити, за чудового чоловіка, який з’явився у моєму житті і який став моїм чоловіком. А ще я вдячна Богу за те, що я зможу йому подарувати дитину.